Aptos draadjeslift

Verslapte huid liften met Aptos

Wanneer huid verslapt kunnen er deukjes ontstaan die blijvend zichtbaar zijn. Dit komt vaak voor in de wangen, kaaklijn en hals. Om deze te ‘liften’ is er een specifieke techniek die bekend staat als de draadjeslift-techniek. De Aptos techniek zorgt ervoor dat de contouren in uw gezicht weer worden aangescherpt en de huid wordt verstevigd.

Draadjeslift voor versteviging van de huid

De Aptos techniek die wordt gebruikt bij het plaatsen van de draadjeslift zorgt ervoor dat de behandeling zeer snel en effectief is. De draadjes zijn bijzonder fijn en kunnen eenvoudig geplaatst worden, waarna de verslapping van de huid verminderd. Deze zorgen namelijk voor een netwerk aan verstevigd onderhuids weefsel door actieve collageenvorming. Dit zorgt bovendien voor een natuurlijk resultaat. De draadjes lossen binnen 12 maanden weer op en bestaan uit biologisch afbreekbaar materiaal die de huid doet verjongen. Zo zorgt het voor een verbetering van de huidstructuur en een lifteffect waardoor alles op een natuurlijke manier strakker wordt getrokken. We houden hierbij altijd rekening met de natuurlijke kenmerken van uw gezicht.

Snelle en eenvoudige behandeling

Voorafgaand aan de behandeling gaan we tijdens een consult met u in gesprek om te zien wat uw wensen zijn. Zo bespreken we de zones die u wilt laten behandelen en bekijken we hoeveel draadjes er nodig zijn voor het gewenste effect. De behandeling zelf is dankzij de fijne draadjes erg snel toe te passen. We maken gebruik van een plaatselijke verdoving om de draadjes te plaatsen, zodat u hier niets van voelt. De behandeling kent geen herstelperiode. Afhankelijk van de conditie van uw huid kan de behandeling meerdere keren worden toegepast.

Laat uw huid verstevigen bij Private Mediclinic

Wilt u af van verslapte huid in uw hals, wangen of kaaklijn? Laat uw huid verstevigen bij Private Mediclinic. Met de Aptos draadjeslift kunnen we op een natuurlijke wijze de huid laten verstevigen. We adviseren u graag over de mogelijkheden van de behandeling tijdens het consult, zodat deze helemaal aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie. Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen voor een consult of wanneer u nog vragen heeft.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze salon.