Micro needling

Zoekt u naar een methode die uw huid zichtbaar kan verbeteren? Met micro needling van Cosmetic sInjectables kunnen we uw huid op een effectieve manier verbeteren. Deze methode zorgt ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om zelf verschillende problemen op te lossen. Voor een betere en gezondere huid kunt u het beste kiezen voor micro needling van Private Mediclinic.

Werking micro needling

Bij een behandeling met micro needling worden er miniscule gaatjes in uw huid geprikt op een hoge snelheid. De geprikte gaatjes variëren van 1.0 tot 2.7mm. Door middel van deze prikken wordt de huid gestimuleerd om op een natuurlijke manier te herstellen. De gaatjes vullen zich meestal direct met bloed waardoor nieuwe haarvaten en poriën ontstaan. Het versnelt daarnaast de aanmaak van collageen, wat de huid versterkt en strakker maakt. De automatisch vibrerende naalden maken de behandeling effectief en vrijwel pijnloos. De behandeling wordt bovendien altijd uitgevoerd door een BIG geregistreerde specialist.

Mogelijkheden micro needling

Dankzij de micro needling zijn diverse huidproblemen definitief verleden tijd. Naast het verminderen van rimpels en fijne lijntjes of het verstrekken van de huid werkt de behandeling ook uitstekend bij het verwijderen van acne littekens, pigment, ouderdomsplekken en zwarte kringen onder de ogen. Voor het verjongen van de huid kan dit proces ook worden ingezet. Met name op het gebied van littekens en striae boekt micro needling verbluffende resultaten. Het versoepelt de huid en laat de plekken verdwijnen.

Behandelplan

We maken in samenspraak met u een behandelplan op basis van uw wensen. Gemiddeld worden er uitstekende resultaten geboekt met drie tot zes behandelingen, maar dit kan per persoon verschillend zijn. Dit is afhankelijk van factoren als de hormonale huishouding en de structuur van de huid.

Klaar met uw huidproblemen?

Bent u helemaal klaar met de plekken op uw huid of littekens die het aangezicht van uw huid bepalen? Met micro needling kunnen we uw huid op een natuurlijke wijze weer herstellen. Zo ziet alles er weer strak uit en is uw huid steviger en soepeler. Voor meer informatie of vragen over micro needling kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven u graag passend advies. Wilt u zo snel mogelijk behandeld worden? Maak dan direct een afspraak.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze salon.