Plasma

Wilt u graag uw oogleden corrigeren, maar wilt u geen chirurgische ingreep ondergaan? Dan is een plasma behandeling een moderne en innovatieve oplossing. Hiermee kunnen we uw boven- en onderoogleden corrigeren zonder te snijden. Met plasma kunnen we uw huid weer verbeteren en verouderde huid herstellen.

Hoe werkt een plasma behandeling?

Een plasma behandeling is erop gericht om de natuurlijke aanmaak van plasma op te wekken. Dit wordt middels een ‘vonk’ gedaan die elektrische ontlading opwekt. Het specialistische systeem is er zo op gericht dat het met een kleine vonk het watergehalte in de huid opwarmt, en huidvezels samentrekken. Hierdoor worden collageenvezels in de huid aangespannen. Dit zorgt voor een strakkere huid en vermindering van rimpels.

Behandelingen met plasma

De apparatuur zorgt ervoor dat er met precisie aan een probleemzone kan worden gewerkt, waardoor er diverse problemen met uw huid kunnen worden opgelost. Zo kunnen we een ooglidcorrectie uitvoeren door overtollige huid zichtbaar te verminderen, maar ook verouderingskwalen zoals kraaienpootjes of rimpels rondom de neus-lippenplooi kunnen worden weggewerkt. Plasma behandelingen werken tevens voor fibromen, ook wel bekend als steelwratjes. Ook bij acne kunnen we de genezing verbeteren zodra de acute fase voorbij is en voorkomen dat er littekenvorming ontstaat. Een plasma behandeling kan ook worden ingezet voor het wegwerken van littekens en pigmentvlekken, door de huid te versterken en meer volume te geven.

Optimaal resultaat

Het resultaat van een plasma behandeling is direct zichtbaar en bovendien heel natuurlijk. De huidvernieuwing en het aanmaken van collageen start in de weken na de behandeling, waardoor het resultaat na drie maanden optimaal is. Dan zijn uw kraaienpoten, pigmentvlekken of littekens volledig verdwenen.

Laten behandelen met plasma

Wilt u ook graag een plasmabehandeling om zonder chirurgisch ingrijpen uw oogleden te laten corrigeren of om verouderde en kapotte huid te herstellen? Bij Private Mediclinic wordt u op een professionele manier geholpen. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door een BIG-geregistreerde specialist. Voor meer informatie of vragen over plasma behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook direct een afspraak met ons maken voor een behandeling.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze salon.