Skinbooster

Heeft u last van een droge of slappe huid, bijvoorbeeld in uw gezicht? Dit kunt u proberen op te lossen met verschillende huidverzorgende producten, maar met een skinbooster van Private Mediclinic wordt uw huid sterker en stralender dan ooit. Het maakt een einde aan de doffe en futloze indruk die uw huid de buitenwereld geeft.

Herstel uw huid van binnenuit

Skinboosters zijn erop gericht om de huid van binnenuit te herstellen, in plaats van de symptomen aan de buitenkant te behandelen. Dit wordt door middel van micro injecties gedaan, waarbij verschillende soorten werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd. Deze voedingsstoffen hydrateren de huid en verbeteren de stevigheid en elasticiteit. Een behandeling met skinboosters geeft u weer een frisse huid.

Type skinboosters

Er zijn verschillende type skinboosters, specifiek gericht op een bepaald doel.

  • De RRS HA Eyes, die wallen en donkere kringen behandelt en uw vermoeide uitstraling vermindert.
  • De RRS HA Tensor Lift voedt de huid en verbetert zo de teint en zorgt voor verstrakking. Deze behandeling is bijvoorbeeld geschikt voor een rokershuid of wanneer uw huid beschadigd is door de zon.
  • De RRS Hyalift 75 geeft een speciale superhydratatie waarbij de huid gevoed wordt en aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
  • Tenslotte is er de RRS HA Injectable die voor iedereen geschikt is en zicht richt op het gezicht, de hals en het decolleté. Droge en verslapte huid of oppervlakkige rimpels worden hiermee aangepakt.

Al deze behandeling worden bij ons uitgevoerd door een BIG-geregistreerde specialist.

Laat uw huid stralen met een skinbooster

Bent u klaar met uw droge of zelfs beschadigde huid? Kies dan voor een lange termijn oplossing met een skinbooster behandeling. De huid wordt van binnenuit hersteld en gaat weer stralen. Voor meer informatie of vragen over skinboosters kunt u altijd contact met ons opnemen. We geven u graag advies over de beste behandeling voor u. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak bij ons maken.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze salon.