Fronsrimpels

Fronsrimpels verwijderen met botox

De spiertjes die samentrekken tussen de wenkbrauwen worden fronsrimpels genoemd. Niet iedereen krijgt ze, want de belangrijkste factor is erfelijkheid. Heeft één van de ouders een fronsrimpel, dan is de kans groot dat de volgende generatie dit ook krijgt. De rimpel kan al snel de indruk geven dat u boos kijkt. Private Mediclinic behandelt deze rimpel effectief met botox, ook wel Botuline Toxine genoemd.

Snelle behandeling, effectief resultaat

Het laten verwijderen van fronsrimpels is een kleine, snelle behandeling. Botuline Toxine is een uit de natuur verkregen eiwit dat werkt als een spierverslapper. Door de botox sterk te verdunnen en in kleine hoeveelheden in de spiervezel te injecteren die verantwoordelijk is voor de fronsrimpel, wordt de spierspanning sterk verminderd met als resultaat dat de rimpel vervaagt. Een paar prikjes in het fronsgebied zijn al voldoende om dit te realiseren. De behandeling duurt dan ook doorgaans maar vijf minuten. Bij Private Mediclinic gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. We houden dan ook altijd rekening met de natuurlijke trekken en kenmerken in het gezicht.

Behandeling fronsrimpels verwijderen

Om een mooi natuurlijk resultaat te bereiken gaan we tijdens een consult met u in gesprek, waarin alle wensen en mogelijkheden uitvoerig worden behandeld. We brengen het behandelpunt in kaart en geven u een persoonlijk advies. De behandeling zelf is effectief en snel. Deze wordt niet als pijnlijk ervaren, waardoor een verdoving niet nodig is. De frons vervaagt tot wel 4 maanden lang. De duur van het resultaat kan naar 6 maanden worden verlengd als u de behandeling meerdere keren herhaalt. Deze behandeling kent geen herstelperiode. Wel kan er heel soms een plaatselijke blauwe plek of roodheid optreden. Dit verdwijnt binnen enkele dagen vanzelf.

Uw fronsrimpels laten verwijderen bij Private Mediclinic

Laat u uw fronsrimpels bij Private Mediclinic verwijderen, dan kiest u voor een honderd procent natuurlijk resultaat op een effectieve, veilige manier. Tijdens het consult geven we u een advies dat afgestemd is op uw situatie. Neem dus gerust contact met ons op voor het inplannen van een consultgesprek. Ook voor al uw vragen over deze en andere behandelingen staan we u graag te woord.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »