Lippen opvullen

Lippen opvullen met fillers

Bent u ontevreden over de vorm of de dikte van uw lippen, of is in de loop der jaren volume verloren gegaan en wilt u dit graag herstellen? Uw mond is een echte blikvanger en het visitekaartje voor een goede, eerste indruk. Als u hier ontevreden over bent, straalt u dit ook uit naar de buitenwereld. Met fillers kunnen we uw lippen tijdelijk opvullen zodat ze weer mooier en voller worden.

Een natuurlijk resultaat met fillers

Bij Private Mediclinic maken we uitsluitend gebruik van hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof dat de aanmaak van collageen stimuleert. Als er onvoldoende collageen door het lichaam wordt aangemaakt, wordt de huid minder stevig en gaat volume verloren. Door plaatselijk een zeer kleine hoeveelheid hyaluronzuur in te brengen, wordt de aanmaak van collageen weer gestimuleerd en worden de lippen opgevuld. Hyaluronzuur is al lange tijd op de markt en er zijn al miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. Hierdoor kunnen we uw lippen opvullen met fillers waarvan de veiligheid inmiddels is gegarandeerd. Omdat hyaluronzuur goed door het lichaam wordt opgenomen en zeer plaatselijk kan worden aangebracht, kunnen we de lippen voller maken waarbij de lippen hun eigen vorm behouden en de natuurlijke balans in het gezicht niet verloren gaat.

Behandeling lippen opvullen

Voorafgaand aan de behandeling gaan we met u in gesprek. We bespreken de wensen en mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan op dat hier volledig op is afgesteld. Tijdens de behandeling voeren we de injecties uit die tijdens dit gratis consult uitvoerig zijn besproken. Omdat we een verfijnde injectietechniek gebruiken met een zeer dunne naald, wordt het pijngevoel tot een minimum beperkt. Indien nodig of gewenst kunnen we voorafgaand aan de behandeling een verdovingscrème aanbrengen. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. In de dagen na de behandeling kunt u last hebben van blauwe plekken of een zwelling. Deze klachten verdwijnen echter na enkele dagen. Het resultaat is gemiddeld 12 maanden zichtbaar.

Uw lippen laten opvullen bij Private Mediclinic

Bij Private Mediclinic worden uw lippen met een verfijnde techniek opgevuld. Hierbij zorgen we altijd voor een natuurlijk eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent. Wilt u een gratis consult, direct een afspraak maken of liever eerst meer informatie ontvangen over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »