Kraaienpootjes

Lachrimpels verwijderen met botox

Kraaienpootjes zijn vrolijke rimpels die u ziet wanneer u lacht. Ze worden vaak als charmant ervaren, maar soms kunnen kraaienpootjes storend in de huid gaan staan wanneer u niet lacht en doortrekken naar de wangen. Deze lachrimpels kunnen effectief vervaagd worden met een botox behandeling.Botuline Toxine is een uit de natuur verkregen eiwit die werkt als een spierontspanner. De spierspanning van de spieren die onder de huid samentrekken en zorgen voor het ontstaan van de kraaienpootjes, worden met behulp van botox sterk verminderd. Het resultaat: vervaagde rimpels.

 

Snelle behandeling, effectief resultaat

Een behandeling van kraaienpootjes met botox duurt slechts enkele minuten. Met een paar prikjes kan de spanning van de spiertjes van de kraaienpootjes al sterk worden verminderd. Tijdens de behandeling staat bij Private Mediclinic een natuurlijk resultaat altijd centraal. Daarom geven we u geen strakgetrokken gezicht, maar bekijken we per individu naar het gelaat en de natuurlijke trekken van het gezicht. Zo kunt u optimaal genieten van 3 tot 4 maanden zichtbaar resultaat dat te allen tijde past bij de expressie in het gezicht. 

 

Uw kraaienpootjes laten verwijderen bij Private Mediclinic

Wilt u uw kraaienpootjes laten verwijderen? Bij Private Mediclinic gaan we met u in gesprek waarin we alle wensen en mogelijkheden bespreken. Vervolgens kunnen we de behandeling plaatselijk toepassen en zijn we er zeker van dat u een mooi, natuurlijk resultaat behaalt waar u maandenlang plezier aan beleeft. Heeft u vragen over onze behandeling of wilt u om een andere reden contact met ons opnemen? We staan u graag te woord.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »