Lipolaser

Lipolaser 

Bij Private mediclinic, zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste innovaties, veilige en effectieve behandelingen voor body contouring en we zijn blij om Lipolaser te introduceren in onze portfolio van behandelingen.
 
De vraag naar minimaal invasieve vet reductie procedures neemt voortdurend toe en Lipolaser is het ultieme antwoord, omdat het is ontworpen om ongewenst hardnekkig vet te verwijderen en de huid aan te scherpen door middel van een minimaal invasieve laser procedure.
 
Lipolaser – een revolutie in het de contouren aangeven van het lichaam
Lipolaser is een belangrijke vooruitgang op het gebied van de lichaamscontouren. Lipolaser omvat het vloeibaar maken van het vet, het strakker maken van de huid en het verwijderen van het vloeibaar gemaakte vet met behulp van een speciale micro-suctie canule en het wordt beschouwd als een geavanceerde techniek voor het verwijderen van overtollig vetweefsel uit delen van het lichaam die resistent zijn tegen diëten en lichaamsbeweging.
 
De chirurg vormt het lichaam op artistieke wijze, waarbij hij gebruik maakt van lasertechnologie die een specifiek gekalibreerde laserstraal levert om in te werken op de cellen die vet bevatten.  Deze techniek veroorzaakt minder bloeduitstortingen en minder bloedverlies, en zorgt voor een gemakkelijker, sneller en comfortabeler herstel, en biedt bovendien betere resultaten dan de meer traditionele liposuctie.
 
Deze geavanceerde techniek staat voor het verminderen van het gelokaliseerde vette weefsel toe te schrijven aan het specifieke effect van de laser die een thermisch en mechanisch effect veroorzaakt dat het scheuren van het vette cellenmembraan uitlokt, hen omzettend in een olieachtige emulsie die dan door een microcanule wordt gezogen.
 

Geschiktheid: 

De beste kandidaten voor Lipolaser zijn personen die fysiek actief zijn, in goede gezondheid verkeren, een normaal of bijna normaal gewicht hebben en realistische verwachtingen koesteren.
 
Leeftijd alleen is geen belangrijke beïnvloedende factor, aangezien Lipolaser een goede keuze is voor diegenen die alle mogelijke stappen hebben ondernomen om opgehoopt vet te verliezen zonder positieve resultaten en die hun silhouet wensen te verbeteren.
 
Lipolaser wordt beschouwd als de ultieme techniek om vet te verminderen en de huid in meedere delen van het lichaam te verstrakken met inbegrepen het gezicht, de kin en de kaaklijn met een  vlot en snel herstel. Lipolaser is geen behandeling voor zwaarlijvige.  
 

De lipolaser behandeling kan in de meeste gevallen het volgende bereiken:

 
  • – Lichaam het vormen
  • – Vermindering van vet
  • – Cellulitis vermindering
  • – Huidverstrakking
  • – Onmiddellijke resultaten
  • – Geschikt voor alle huidtypes
 
Tijdens de consultatie zal de chirurg de patiënt adviseren over de beste behandeling voor de lichaamscontouren om aan de specifieke behoeften te voldoen en om ervoor te zorgen dat de patiënt de best mogelijke resultaten krijgt
 
De patiënten die grote hoeveelheden vet hebben zullen waarschijnlijk geen dramatische resultaten van één behandeling van de lipolaser zien, nochtans in sommige gevallen, zal het herhalen van de procedure significante vet vermindering met een strakker huid bereiken.  
 
Mechanisme van Laserlipo
De pulserende laserstraal heeft een foto-mechanisch effect dat het vette cellenmembraan breekt. Ook heeft het thermisch effect dat de gebroken vette cellen smelt en kleine bloedvaten coaguleert die het aftappen tot minimum beperken. Beide worden samen uitgevoerd (Photodynamic en Thermisch) zullen  verstrakking van de huid als resultaat geven.
 
De optische vezel van de laser wordt in dezelfde incisie ingebracht die voor de infiltratie van de verdovingsoplossing wordt gecreëerd. De eigenlijke behandeling begint met een langzame voorwaartse beweging in de lengterichting van de huid, waarbij de op de huid getrokken lijnen worden gevolgd en wordt geprobeerd om constant dezelfde bewegingssnelheid aan te houden.
 
De huidverstrakking in sommige gebieden zoals heupen is onmiddellijk en de patiënten kunnen onmiddellijk resultaten zien.  Lipolaser chirurgie kan worden gedaan onder plaatselijke verdoving, zodat er geen noodzaak is om in het ziekenhuis te overnachten. Er zijn geen hechtingen, alleen een zeer kleine incisie die zeer goed en snel geneest en na een maand of drie kunnen de patiënten de uiteindelijke resultaten zien.

 

Voordelen van Lipolaser: 

Er zijn vele voordelen van lipolaser vergeleken bij traditionele liposuction, aangezien Lipolaser het vet vloeibaar maakt dat kleinere maatcanules toelaat om worden gebruikt om het vloeibaar gemaakte vet uit te zuigen en patiënten gemakkelijker en vlotter herstel met minimumonderbreking geeft, aangezien men een dag na de procedure aan het werk kunt en na een week weer sporten.  
 
Van het foto-thermische effect van de laser is ook aangetoond dat het de bloedvaten coaguleert, waardoor het risico op bloedingen afneemt en patiënten minimale blauwe plekken, zwellingen en ongemak na de procedure hebben.
 
De laserenergie verandert ook de natuurlijke kwaliteiten van collageen om een geleidelijke wond helende reactie te creëren die in de productie van nieuw collageen met dientengevolge huid het aanhalen in behandelde gebieden resulteert.
 
De procedure duurt gewoonlijk één tot twee uren om uit te voeren, afhankelijk van welke gebieden van het lichaam worden behandeld, en hoeveel vet wordt verwijderd. Een kleine incisie zal worden gemaakt om de lasercanule te introduceren om het vetweefsel vloeibaar te maken en de huid te verstrakken en om een klein vacuümapparaat toe te laten om het vloeibaar gemaakte vet snel en efficiënt te verwijderen.
 
Bij de kleine gebieden met vetophoping heeft men een zeer goed resultaat in een korte periode. Ongeveer 40-50% van vette vermindering is onmiddellijk na behandeling zichtbaar effect zien en binnen 2-3 maanden kunnen zij significante resultaten met vette vermindering en aangespannen huid zien.
 
Lipolaser kan in verschillende delen van het lichaam
Bijna alle gebieden van het lichaam kunnen esthetisch verbeterd worden dankzij Lipolaser. Tijdens het eerste onderzoek heeft de patiënt de mogelijkheid om één of meerdere zones tegelijk te behandelen. Om een optimaal resultaat te bereiken, zal de arts de gebieden aangeven, en in welke volgorde ze moeten worden behandeld om de beste lichaamsvorm te garanderen.
 

Welke gebieden kunnen worden behandeld met de Lipolaser ?

Er zijn vele gebieden van het lichaam en het gezicht die met succes met laserliposuctie kunnen worden behandeld. Sommige gebieden kunnen meer behandelingen nodig hebben dan andere. Soms kunnen verschillende gebieden in één lipolaser sessie worden behandeld. Hier zijn de meest populaire gebieden van het lichaam die kunnen worden behandeld: 
richt zich op probleemgebieden zoals de onderrug en hardnekkig bh-vet.
Schaambeen – Verwijdert de hardnekkige vetheuvel boven het bekkenbeen. Dit is een veel voorkomende klacht bij mannen en vrouwen.

Lipolaser is een populaire methode om hardnekkig en duidelijk buikvet te verwijderen.

Bestrijdt vetophopingen aan de binnenkant van de knie.

Slappe bovenarmen, vaak “bingo-vleugels” genoemd, kunnen met succes worden behandeld met lipolaser, die de huid strakker maakt.

Verwijdert een onderkin. Dit wordt vaak gecombineerd met lipolaser in de hals voor een nog dramatischer effect.
 

Definieert de contouren en verstevigt de huid, en helpt de klok van het verouderingsproces terug te zetten.

Laserlipo mag alleen worden uitgevoerd in een chirurgische laseroperatiekamer en wordt omschreven als een minimaal invasieve laserchirurgische procedure. Het maakt een snel herstel en terugkeer naar een normale levensstijl mogelijk na één dag van de behandeling.
 
De resultaten zijn blijvend en geven binnen zeer korte tijd een harmonieus lichaamsprofiel zonder buitensporige trauma’s of agressieve behandeling.
 
Bij vrouwen zijn de meest behandelde zones de buik, de heupen, de dijen, de knieën en de armen. Bij mannen zijn de “life-ring”, de buik en de vergrote mannelijke borsten (gynaecomastie) de meest behandelde zones. Ook een teveel aan transpiratie in de oksels kan met deze techniek worden afgezwakt. De zweetklieren onder de armen kunnen zonder nadelige gevolgen worden verwijderd.
 

Veiligheid

Private Mediclinic gebruikt de meest geavanceerde Laser Lipo technologie, die uitgerust is met de meest geavanceerde veiligheidsfuncties, de Smartsense en de thermische gids.
 
Het SmartSense afgiftesysteem bevat een geavanceerde microchip genaamd de Accelerometer, die in het intelligente handstuk wordt geplaatst en gelijke hoeveelheden laserenergie afgeeft gedurende de gehele procedure, wat het risico van inkepingen en onregelmatigheden van de huid voorkomt en een gladde en strakkere huid geeft.
 
ThermaGuide die constant de temperatuur onder de huid meet en de output van energie controleert, ervoor zorgend dat het behandelingsgebied binnen een veilig bereik blijft zodat het heet genoeg is om efficiënt te werken, maar niet zo heet dat het de patiënt schade kan toebrengen.
 
Laserlipo mag alleen worden uitgevoerd in een goede chirurgische laser-operatiekamer en wordt gedefinieerd als een minimaal invasieve laserchirurgische procedure. Het zorgt voor een snel herstel en terugkeer naar een normale levensstijl na één dag van de behandeling.

RESULTATEN VOOR EN NA:

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »