Wallen verwijderen

Neem afscheid van wallen en donkere kringen onder de ogen

Wallen en donkere kringen onder de ogen. Niemand zit hierop te wachten, want ze laten u er vermoeid uitzien. Wallen en kringen ontstaan vaak door verlies van volume als gevolg van ouderdom, maar ook erfelijkheid speelt een belangrijke rol. Tijdens dit volumeverlies zult u merken dat er ook rimpels onder de ogen ontstaan die de schaduwen versterken. Met hyaluronzuur fillers kunnen we de huid rondom de ogen en de traangootjes opvullen, waardoor de schaduw onder de ogen verdwijnt met als resultaat een uitgeruste blik.

Hoe fillers wallen laten verwijderen

Met fillers kunnen we volume herstellen dat in de loop der jaren verloren is gegaan. Hiervoor gebruiken we hyaluronzuur, wat van nature voorkomt in de huid en de aanmaak van collageen stimuleert. Collageen maakt de huid veerkrachtig en stevig, maar door de ouderdom wordt collageen minder en minder aangemaakt waardoor de huid gaat hangen en rimpeltjes ontstaan die zorgen voor schaduw. Met hyaluronzuur herstellen we het volume en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Zo verdwijnen de wallen en donkere kringen.

Behandeling wallen verwijderen

Om te kunnen bepalen welke behandeling het best bij u past, gaan we met u in gesprek tijdens een vrijblijvende, gratis intake. We bespreken de klachten en de mogelijkheden, zodat we de behandeling gericht kunnen uitvoeren. De behandeling is mogelijk bij de jukbeenderen, de slapen en de traangootjes. Voorafgaand aan de behandeling verdoven we de behandelpunten met een crème. Vervolgens injecteren we met een ultradunne naald zeer kleine hoeveelheden vloeibaar hyaluronzuur. Het uiteindelijk resultaat is na twee weken het beste te beoordelen en de duur houdt ongeveer 12 maanden aan. 

Uw wallen laten verwijderen bij Private Mediclinic

Bij Private Mediclinic laten we met hyaluronzuur fillers wallen en donkere kringen onder de ogen effectief en veilig verwijderen. Hierbij staat een natuurlijk resultaat voorop, waarbij we altijd rekening houden met de natuurlijke rondingen in uw gezicht. Wilt u meer informatie ontvangen over deze behandeling of direct uw afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »