Ingevallen wangen

Wangen opvullen met fillers

Collageen houdt onze huid veerkrachtig en sterk. Naarmate we ouder worden verliezen we meer en meer collageen in het gezicht, waardoor de huid slapper wordt en omlaag zakt. Ingevallen wangen laten u er vaak ouder uitzien, terwijl u zich zo niet voelt. Bij Private Mediclinic kunnen we hangende wangen goed behandelen met onze fillers. De wangen worden hierdoor tijdelijk opgevuld, wat zorgt voor een jaren jongere uitstraling.

Hoe werken fillers tegen ingevallen wangen?

Voor onze filler wordt hyaluronzuur gebruikt, wat van nature in de huid aanwezig is. Hyaluronzuur stimuleert de aanmaak van collageen. Door met een zeer dunne naald uiterst kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de wangen aan te brengen worden de wangen tijdelijk opgevuld en wordt het verouderingseffect gedeeltelijk of geheel opgeheven. Hyaluronzuur wordt, omdat het van nature in de huid aanwezig is, goed door het lichaam opgenomen en door de maanden heen ook actief afgebroken. Hierdoor zijn fillers uiterst veilig, preventief en kunt u het probleemloos herhalen.

Jukbeenderen met fillers corrigeren

Naarmate we ouder worden zakt of verdwijnt het onderhuidse weefsel. Vetweefsel zakt meestal in naar de kaaklijn of de neus-lippenplooi. Hierdoor ontstaat een vermoeide, ingevallen uitstraling. Door het volume van de jukbeenderen te herstellen, kunnen we het jeugdige uiterlijk benadrukken en het gezicht weer een frisse uitstraling geven. De contouren worden weer sterker en de lijntjes in het gezicht worden weer zachter zonder het karakter van het gezicht te veranderen.

Een natuurlijk resultaat

Bij Private Mediclinic gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. We geven u geen volledige transformatie maar we leggen de focus op volumeherstel dat door de jaren heen verloren is gegaan. We herstellen de ingevallen wangen en jukbeenderen door rekening te houden met de natuurlijke contouren in uw gezicht. Zo wordt een natuurlijk resultaat gerealiseerd zonder dat uw wangen onnatuurlijk bol gaan staan. Om dit te kunnen bewerkstelligen gaan we voorafgaand aan de behandeling vrijblijvend en gratis in gesprek. Tijdens deze intake worden uw klachten, wensen en mogelijkheden uitvoerig besproken, zodat u tot wel 12 maanden lang kunt genieten van een mooi, natuurlijk resultaat.

Uw ingevallen wangen laten opvullen bij Private Mediclinic

Bij Private Mediclinic duurt een behandeling ongeveer 10 minuten. Met een paar prikjes ter hoogte van de wangen en/of jukbeenderen herstellen we het volume en realiseren we een jaren jongere uitstraling. Wilt u meer informatie over deze behandeling ontvangen of een intakegesprek met ons inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »