Neus-lippenplooi

Geen vermoeide uitstraling meer in het gezicht

De neus-lippenplooi zit tussen de zijkant van de neus en lippen. Doordat onze mond veelvuldig beweegt en doordat we ouder worden verliest de huid hier snel aan elasticiteit en stevigheid. Hierdoor zakt de huid vanuit de jukbeenderen omlaag en ontstaat een plooi die een vermoeide uitstraling kan geven. Bij Private Mediclinic kunnen we deze plooi gedeeltelijk of geheel opvullen. Ook kunnen we de jukbeenderen behandelen, zodat een liftend effect ontstaat aan de bovenkant van het gezicht. Hierdoor wordt de neus-lippenplooi minder diept en krijgt u een frissere, jongere uitstraling. Geen vermoeide uitstraling meer met onze filler behandeling voor de neus-lippenplooi.

 

De werking van fillers op de neus-lippenplooi

Collageen zorgt voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de collageenaanmaak af, waardoor de huid de kans krijgt om te gaan hangen. Bij Private Mediclinic bieden we hier een oplossing voor door gebruik te maken van fillers met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor en zorgt voor de aanmaak van collageen. Door dit met een ultradunne naald in kleine hoeveelheden plaatselijk te injecteren, wordt de plooi gevuld en wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Omdat hyaluronzuur van nature in de huid zit, wordt de injectie goed door het lichaam opgenomen en wordt dit in de loop der maanden ook weer afgebroken. Hierdoor zijn onze fillers veilig, preventief en kunt u het probleemloos herhalen.

 

Snelle behandeling, natuurlijk resultaat

Voorafgaand aan de behandeling wordt de neus-lippenplooi met een crème verdoofd. Slechts een paar prikjes per plooi zijn al voldoende om deze gedeeltelijk of geheel te kunnen verwijderen. De behandeling duurt dan ook maar slechts 10 minuten. Omdat we u geen volledige transformatie geven maar de focus leggen op het volumeherstel dat in de loop der jaren verloren is gegaan, behoudt u tot wel 12 maanden lang de natuurlijke contouren in het gezicht.

 

Uw neus-lippenplooi laten verwijderen bij Private Mediclinic

Voorafgaand aan welke behandeling dan ook bieden we u een vrijblijvend, gratis consultgesprek aan. Hierin wordt de behandeling, uw wensen en de mogelijkheden uitvoerig besproken en stellen we een behandelplan op dat geheel op u is afgestemd. Zo kunnen we u het natuurlijke resultaat garanderen waar u voor de volle 100% tevreden mee bent. Wilt u meer informatie over deze behandeling ontvangen of direct uw afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »