Rokerslijntjes verwijderen

Rokerslijntjes verwijderen met fillers

De rokerslijntjes zijn de verticale lijntjes tussen de neus en bovenlip. Ondanks dat ze rokerslijntjes heten, krijgt u ze ook als u niet rookt. Het veelvuldig tuiten van de lippen is hier de belangrijkste oorzaak van. Naarmate men ouder wordt worden deze lijntjes dieper waardoor u er strenger en ouder uit kunt zien. Bij Private Mediclinic kunnen we de rokerslijntjes met een filler tijdelijk opvullen en zo verzachten. 

Jonger en zachter gezicht na één behandeling

Voor het opvullen van de verticale lijntjes worden fillers met hyaluronzuur gebruikt. Dit is van nature in de huid aanwezig en zorgt voor de aanmaak van collageen. Collageen houdt onze huid veerkrachtig en sterk. Naarmate men ouder wordt neemt het percentage collageen af en gaat de huid hangen. Door een zeer kleine hoeveelheid vloeibaar hyaluronzuur in het behandelgebied te injecteren, worden de rokerslijntjes opgevuld en de nieuwe aanmak van collageen gestimuleerd. Al in slechts één behandeling worden de kleine lijntjes met een zeer dun naaldje opgevuld, waardoor u er tot 12 maanden lang vriendelijker en jonger uit gaat zien.

Natuurlijk resultaat

Bij Private Mediclinic voegen we met hyaluronzuur fillers een klein volume aan de rokerslijntjes toe, zodat dit zorgt voor een verzachtend en natuurlijk resultaat. Voorafgaand aan de behandeling kunt u bij ons gebruik maken van een vrijblijvend, gratis intakegesprek. Hierin bespreken we uw wensen en de mogelijkheden, zodat de contouren in het gezicht behouden blijven en een natuurlijk resultaat wordt gegarandeerd. 

Uw rokerslijntjes laten verwijderen bij Private Mediclinic

Rokerslijntjes zorgen voor een strenge, oude uitstraling. Bij Private Mediclinic is dit verleden tijd. Al in één behandeling kunnen we de lijntjes opvullen en heeft u tot wel 12 maanden zichtbaar resultaat. Wilt u meer informatie over deze behandeling ontvangen of een gesprek met ons inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »