Lipfillers

Wilt u volle lippen die uw mond mooi in verhouding brengen of bent u niet tevreden met de vorm van uw mond? Dan kunnen we bij Private Mediclinic uw lippen opvullen met behulp van lipfillers. Hiermee heeft u geen last meer van te kleine lippen of een mond die uit verhouding is. Bij Private Mediclinic worden uw lippen bovendien opgevuld door een BIG geregistreerde specialist.

Waarom lippen opvullen?

Volume in lippen neemt af met de jaren, terwijl volle lippen u een warme uitstraling geven. Door de lippen op te vullen met hyaluronzuur fillers kunnen we de vorm en het volume van uw lippen aanpassen. Klopt de verhouding tussen onder en bovenlip niet, of heeft u van nature kleine lippen, of hebben uw lippen veel van hun contouren verloren? Dan kunnen we met opvullen van uw lip deze problemen oplossen. Dat maakt de behandeling zeer populair onder zowel jongere als oudere mensen.

Verschillende behandelingen

Bij het vergroten van uw lippen door middel van hyaluronzuur kunnen we op vier plaatsen de fillers injecteren. We kunnen het buitenste randje van de lip opvullen waardoor het lippenrood toeneemt. Om het volume van de lip toe te laten nemen vullen we de overgang van het binnenste naar het buitenste lipslijmvlies op. We kunnen ook de binnenzijde van de lip opvullen wat er  voor zorgt dat de lip wat meer naar buiten wordt geduwd en tenslotte kunnen we de heuvels van de neusgaten naar de bovenlip opvullen waardoor uw lippen een sensuele uitstraling krijgen. Dit alles gebeurt met een verfijnde injectiechniek die het pijngevoel tot een minimum herleid. Extra verdoving is uiteraard altijd mogelijk op verzoek.

Direct resultaat

Een filler behandeling in uw lippen geeft direct resultaat. Weliswaar kunnen er in het begin na de behandeling wat kleine blauwe plekjes ontstaan en kunt u last hebben van een zwelling maar deze verdwijnen binnen enkele dagen. Het effect van het opvullen van de lippen houdt gemiddeld zes maanden aan, maar dit verschilt per persoon. U kunt dan uiteraard terugkomen voor een nieuwe behandeling om het resultaat bij te houden. Zo kunt u blijven genieten van mooie volle lippen.

Wilt u uw lippen op laten vullen?

Wilt u graag een warme en sensuele uitstraling creëren met behulp van volle lippen? Dan zijn de fillers van Private Mediclinic een uitstekende keuze. Onze BIG-geregistreerde specialisten helpen u aan het gewenste resultaat, en maken uw mond weer vol en in verhouding. Voor meer informatie of vragen over onze fillers kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken voor een behandeling.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »