Voorhoofdrimpels

Voorhoofdrimpels verwijderen met botox

Voorhoofdrimpels, daar krijgen veel mensen mee te maken. De een vindt het sierlijk en de ander irriteert zichzelf eraan, elke keer als hij of zij in de spiegel kijkt. Ouderdom speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van voorhoofdrimpels. Vaak gaan de oogleden iets hangen wanneer men ouder wordt en wordt dit gecompenseerd door de wenkbrauwen op te trekken. Een andere veelvoorkomende oorzaak is erfelijkheid. Wat de oorzaak ook is, als u de voorhoofdrimpels wilt vervagen, is een behandeling met botox de uitkomst.

 

Behandeling voorhoofdrimpels verwijderen

Tijdens een gratis intakegesprek worden per individu de mogelijkheden en wensen in kaart gebracht. Op die manier kunnen we u een resultaat garanderen dat past bij de natuurlijke trekken in uw gezicht. De behandeling zelf duurt slechts enkele minuten, omdat een paar prikjes zeer dunne botox vloeistof al voldoende zijn voor zichtbaar resultaat. De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren, waardoor een verdoving niet nodig is. Deze behandeling kent nagenoeg geen hersteltijd, op een blauw of rood plekje als uitzondering na. In de daaropvolgende twee weken zal de rimpel meer en meer vervagen. Het resultaat blijft, afhankelijk van de diepte van de voorhoofdrimpels, 3 tot 4 maanden zichtbaar. Om de duur van het resultaat te verlengen is het aan te raden de behandeling twee tot drie keer per jaar te herhalen.

 

Waarom een botoxbehandeling om voorhoofdrimpels te verwijderen?

Botuline Toxine is een natuurlijk eiwit en werkt als een spierverslapper. Rimpels in het gelaat ontstaan door een spierspanning van de desbetreffende spieren. Door deze spierspanning sterk te verminderen, vervaagt de rimpel. Botox werkt dus niet alleen bijzonder effectief tegen voorhoofdrimpels maar ook bij andere rimpels als kraaienpootjes. Omdat Botuline Toxine een uit de natuur verkregen eiwit is, wordt het goed door het lichaam opgenomen en is het lichaam zelf in staat om dit af te breken. Botox is dus uiterst veilig, preventief en het wordt zelfs al ruim veertig jaar in de medische wereld gebruikt. 

 

Uw voorhoofdrimpels laten verwijderen bij Private Mediclinic

Voorafgaand aan de behandeling kunt u vrijblijvend en kosteloos een consultgesprek aangaan, waarin wordt gekeken naar de probleemgebieden. Wij geven u een geheel op uw situatie afgestemd advies en we bespreken alle wensen en mogelijkheden voor het beste natuurlijke resultaat. Voor vragen over deze en andere behandelingen of het maken van een afspraak kunt u gerust contact met ons opnemen.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »