Overmatig okselzweet

Antitranspiratie behandeling met botox

Ondanks een goede hygiëne en ademende kleding kunnen de zweetklieren met een te hoge intensiteit functioneren. Iedereen zweet, maar overmatig transpireren zorgt voor overlast als natte plekken in kleding en nare geurtjes. Dit zijn vervelende klachten waar een botox behandeling uitkomst voor kan bieden. Bij velen staat botox bekend als cosmetisch product. Dat is ten onrechte, want wat velen niet weten is dat botox een buitengewoon veilig en goed geneesmiddel is. Botox, ook wel bekend als Botuline Toxine, is een uit de natuur verkregen eiwit. Het werkt als een spierontspanner en blokkeert daarnaast de werking van de zenuwen die de zweetklieren stimuleren. Heeft u last van overmatig okselzweet, dan is botox een zeer effectieve, veilige antitranspiratie behandeling.

 

Een effectieve behandeling, maandenlang resultaat

Botox wordt sterk verdund en in kleine hoeveelheden in het te behandelen gebied gespoten. Hierdoor worden de zenuwen die de zweetklieren stimuleren geblokkeerd, zodat deze geen zweer meer kunnen produceren. Voor de behandeling worden ongeveer 15 prikjes per oksel gezet. Afhankelijk van de persoon is het resultaat tussen de 2 dagen en 2 weken merkbaar. De duur van het resultaat houdt 3 tot 6 maanden aan. De duur van het resultaat is te verlengen naar 9 maanden als u vaker voor een behandeling komt. 

 

Uw overmatig okselzweet laten behandelen bij Private Mediclinic

Overmatig zweten, natte plekken in de kleding en vervelende geurtjes zijn bij Private Mediclinic verleden tijd. Tijdens een gratis intakegesprek worden uw klachten, wensen en mogelijkheden tot in detail besproken, zodat we voor u het best haalbare resultaat kunnen realiseren. Wilt u meer informatie over deze antitranspiratie behandeling ontvangen of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »