Marionetlijnen verwijderen

Marionetlijnen verwijderen met fillers

De verticale lijnen die vanuit de mondhoek naar de zijkant van de kin lopen noemen we marionetlijnen. Bij de ene persoon zijn deze lijnen meer aanwezig dan bij de andere personen. Ze kunnen zorgen voor een trieste, bezorgde of boze uitdrukking. Bij Private Mediclinic kunnen we deze lijnen effectief verwijderen met behulp van fillers.

Hoe fillers marionetlijnen laten verwijderen

Marionetlijnen worden opgevuld met hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor en zorgt voor de aanmaak van collageen waardoor de huid stevig en veerkrachtig blijft. Naarmate we ouder worden wordt er minder collageen aangemaakt. De huid verslapt en rimpels ontstaan. Door met een zeer dunne naald plaatselijk een kleine hoeveelheid hyaluronzuur in te brengen, worden de lijntjes gevuld en wordt ook de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd, waardoor de huidkwaliteit verbetert. Onze fillers zijn uiterst veilig omdat hyaluronzuur goed door het lichaam wordt opgenomen en ook weer actief wordt opgelost.

Behandeling marionetlijnen verwijderen

Wij verwijderen fijne lijntjes, groeven en rimpels alleen nadat we met u in gesprek zijn geweest. Tijdens een gratis consultgesprek bespreken we uw klachten, wensen en mogelijkheden. We adviseren u ook over hoe we u het beste, natuurlijke resultaat kunnen geven. Een natuurlijke uitstraling waarbij de gezichtscontouren behouden blijven vinden wij erg belangrijk. Tijdens de behandeling voeren we de injecties uit die tijdens het consult zijn besproken. De behandeling zelf duurt slechts enkele minuten en het resultaat houdt tot wel 12 maanden aan. Wel kunnen er in de dagen na de behandeling kleine blauwe plekken en zwellingen ontstaan. Door na de behandeling direct te koelen verdwijnen deze klachten echter snel.

Uw marionetlijnen laten verwijderen bij Private Mediclinic

Laat u uw marionetlijnen bij Private Mediclinic verwijderen, dan kiest u voor een honderd procent natuurlijk resultaat op een effectieve, veilige manier. In het consult geven we u een advies dat afgestemd is op uw situatie. Neem dus gerust contact met ons op voor het inplannen van een consultgesprek. Ook voor al uw vragen over deze en andere behandelingen staan we u graag te woord.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »