Strakke kaaklijn

Kaaklijn verstrakken

Een strakke kaaklijn is iets wat iedereen mooi vindt, maar niet iedereen heeft. Sommige mensen hebben ongelijke contouren of een verslapte huid in het gebied van de kaaklijn. Fillers zijn niet alleen in staat de huid te verstrakken en zo preventie te bieden tegen rimpels en lijntjes, fillers kunnen ook bijdragen aan contourherstel. Bij Private Mediclinic kunnen we de contouren rondom uw kaaklijn aanpassen zodat u uw strakke, natuurlijke kaaklijn weer terugkrijgt.

Kaaklijn behandelen met fillers

Onze fillers bevatten hyaluronzuur, wat van nature in de huid aanwezig is. Hyaluronzuur stimuleert de aanmaak van collageen wat de huid veerkrachtig en stevig maakt. Door de ouderdom gaat de aanmaak van collageen omlaag. Dit kan weer op gang worden gebracht met hyaluronzuur fillers. Met de fillers kunnen we zo overal in het gelaat rimpels, lijntjes en groeven opvullen en ook de huidkwaliteit verbeteren. Met de fillers kunnen we ook de contouren in uw gezicht bijschaven. Door bepaalde cruciale plekken van de kaaklijn te vullen worden uw natuurlijke contouren benadrukt en hersteld. 

Effectieve behandeling, natuurlijk resultaat

De filler werkt effectief, omdat hyaluronzuur van nature in de huid aanwezig is. De injectie wordt dus goed door het lichaam opgenomen en wordt ook actief weer afgebroken. Hierdoor is de behandeling effectief, veilig en preventief. U kunt het probleemloos herhalen en omdat we ons focussen op het volumeherstel, behoudt u altijd de natuurlijke contouren in het gezicht. Om een natuurlijk resultaat te kunnen garanderen plannen we voorafgaand aan de behandeling een gratis intakegesprek met u in. Uw klachten, wensen en mogelijkheden worden hierin besproken. Op basis hiervan maken we een persoonlijk behandelplan, zodat het beste natuurlijke resultaat tot stand wordt gebracht.

Uw kaaklijn laten verstrakken bij Private Mediclinic

Bij Private Mediclinic maken we uitsluitend gebruik van hyaluronzuur fillers. Hier zijn wereldwijd al meer dan veertig miljoen behandelingen mee uitgevoerd en de veiligheid is hier inmiddels van bewezen. Wilt u meer informatie over uw behandeling op maat, of wilt u een intakegesprek met ons aangaan? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag alles over.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »