profhilo

WAT IS PROFHILO?

■ De eerste in zijn soort, Profhilo® is een revolutionaire hyaluronzuurhydraterende behandeling ‘onder de huid’, gemaakt met de gepatenteerde NAHYCO® technologie. Dit resulteert in een unieke hyaluronzuurinjecteerbare gel, die een langdurige stimulerende werking heeft op de huidcellen. Bij injectie in de huid stimuleert Profhilo de huidcelreceptoren om de verslapping van de huid tegen te gaan en de stevigheid van de huid te verbeteren en te herstellen.

■ Profhilo is een van de hoogste concentraties hyaluronzuur op de markt en stimuleert en hydrateert niet alleen de huid, maar remodelleert ook de veroudering en verslapping van de huid. De meest voorkomende gebieden van de behandeling zijn het gezicht en de hals en kunnen ook worden gebruikt voor het decolleté, de handen, de armen, de knieën en de buikstreek, waar het effectief zou zijn voor de behandeling van huidverslapping. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en biedt huidvoordelen voor patiënten van alle leeftijden.

HOE WERKT PROFHILO?

De ultrazuivere hyaluronzuur wordt precies in het te behandelen gebied geïnjecteerd. In tegenstelling tot rimpelverminderende en huidvullende behandelingen stimuleert Profhilo collageen en elastine en trekt het water aan in de diepere lagen van de huid.

De activiteit op de huidcellen zal als gestabiliseerd product langer duren dan die van een niet-gestabiliseerde gel. Gedurende deze tijd vindt de stimulatie van vier verschillende soorten collageen en elastine plaats door een langzame afgifte van hyaluronzuur.

De stimulatie resulteert in een aanzienlijke verbetering van het weefsel. Daarom kunnen we niet zeggen dat Profhilo een huidversterker is, omdat het ook een significant aanspannend / liftend effect heeft op het weefsel.

 

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »