Behandelingen

Private Mediclinic is een jong en dynamisch bedrijf dat diverse behandelingen aanbiedt. Wanneer u kiest voor een beautybehandeling bij een van onze BIG-geregistreerde specialisten bent u verzekerd van een professionele aanpak. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat merkt u in het resultaat. We helpen u graag aan een stralende look waar u gelukkig van wordt.

Nieuw Lipolaser

Bij Private mediclinic, zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste innovaties, veilige en effectieve behandelingen voor body contouring en we zijn blij om Lipolaser te introduceren in onze portfolio van behandelingen.

De vraag naar minimaal invasieve vet reductie procedures neemt voortdurend toe en Lipolaser is het ultieme antwoord, omdat het is ontworpen om ongewenst hardnekkig vet te verwijderen en de huid aan te scherpen door middel van een minimaal invasieve laser procedure.

Lipolaser – een revolutie in het de contouren aangeven van het lichaam
Lipolaser is een belangrijke vooruitgang op het gebied van de lichaamscontouren. Lipolaser omvat het vloeibaar maken van het vet, het strakker maken van de huid en het verwijderen van het vloeibaar gemaakte vet met behulp van een speciale micro-suctie canule en het wordt beschouwd als een geavanceerde techniek voor het verwijderen van overtollig vetweefsel uit delen van het lichaam die resistent zijn tegen diëten en lichaamsbeweging.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »