Ooglidcorrectie

Weer sprekende ogen

Ziet u altijd een vermoeide blik als u in de spiegel kijkt en voelen uw oogleden zwaar aan? Of wordt uw zicht zelfs beperkt door hangende oogleden? Dit kan komen doordat de huid of de spier in het ooglid bij het ouder worden slapper wordt. Een vaak voorkomend kwaaltje wat wij gemakkelijk, en langdurig, kunnen oplossen. Een ooglidcorrectie geeft u weer een uitgeruste en opgewekte uitstraling. Het is een relatief kleine ingreep met een groot resultaat: mogelijke hoofdpijn verdwijnt en uw gezichtsveld wordt weer groter. Het resultaat is ontzettend natuurlijk waardoor u weer écht sprekende ogen heeft.

Een ooglidcorrectie met blijvend resultaat bij Private Mediclinic

Dat uw oogleden gaan hangen is een normaal en veel voorkomend verschijnsel. Hoewel de meeste mensen hier geen last of hinder van hebben, kan het ook echter zo zijn dat de afhangende oogleden klachten veroorzaken. Met een ooglidcorrectie wordt uw blik verbeterd en verdwijnen bijkomende klachten zoals hoofdpijn, vermoeide ogen en een slechter zicht. Omdat we bij Private Mediclinic niet alleen het welbekende stukje huid verwijderen, maar we ook de oogspier kunnen inkorten en overtollig vet weghalen, kunt u vele jaren langer van deze relatief eenvoudige maar toch doeltreffende ingreep genieten.

Een persoonlijk behandelplan

Denkt u erover na om de last van uw ogen af te halen met een simpele maar effectieve behandeling bij Private Mediclinic? Om een persoonlijk behandelplan op te kunnen stellen gaan we voorafgaand uitgebreid met u in gesprek. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zo kunnen onze specialisten bekijken wat voor u de optimale behandeling is. Tijdens de behandeling voeren we de ooglidcorrectie uit op de manier die tijdens dit gratis consult nauwkeurig is besproken. Tijdens de behandeling wordt u plaatselijk verdoofd en wij zorgen uiteraard voor de nodige nacontroles.

Een ooglidcorrectie met blijvend resultaat bij Private Mediclinic

Bij Private Mediclinic werken wij met verfijnde technieken en bieden wij u het mooiste resultaat, waar u 100% gelukkig mee bent. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u of wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en kunnen direct een gratis en vrijblijvend consult met u inplannen.

ooglidcorrectie
ooglidcorrectie

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »