Lachrimpels

Geen kraaienpootjes en hangende mondhoeken meer

We weten allemaal dat veel lachen gezond is en dat ouder worden een heel natuurlijk verschijnsel is. De bekende kraaienpootjes zijn vaak de eerste tekenen van ouder worden, maar ook de mondhoeken kunnen gaan hangen waardoor u er onbedoeld droevig of chagrijnig uitziet. De meeste lachrimpels ontstaan rond het 30e levensjaar en u kunt dit goed laten behandelen met botox, waarbij de spierspanning wordt verzwakt en de kraaienpoot en mondhoekplooi vervaagt. Diepe lachrimpels kunnen we opvullen met een filler. Een kleine hoeveelheid hyaluronzuur wordt plaatselijk in de behandelzone geïnjecteerd, zodat u een vriendelijkere en frissere gezichtsuitdrukking krijgt. 

Snel, effectief en natuurlijk

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen stimuleert. Collageen houdt de huid sterk en veerkrachtig. Naarmate we ouder worden, wordt er steeds minder collageen aangemaakt, waardoor de huid verslapt. Bij Private Mediclinic maken we gebruik van een hyaluronzuur filler. Met een ultradunne naald wordt een kleine hoeveelheid hyaluronzuur in de te behandelen zone geïnjecteerd. Zo wordt de rimpel opgevuld en wordt ook de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. De filler laat rimpels verdwijnen en zorgt tevens voor een huidverbetering. Dit is een snelle, effectieve manier om u van diepere mondhoekplooien en kraaienpootjes af te helpen. Omdat we u geen volledige transformatie geven maar ons beperken tot volumeherstel dat in de loop der jaren verloren is gegaan, behoudt u de natuurlijke contouren in het gezicht. We garanderen u dus een mooi en natuurlijk resultaat, wat ongeveer 12 maanden lang aanhoudt.

Uw rokerslijntjes laten verwijderen bij Private Mediclinic

Bij Private Mediclinic kunt u een vrijblijvend, gratis intakegesprek aanvragen. Hierin vertellen we u alles over de behandeling, bespreken we uw wensen en mogelijkheden en adviseren we u over de juiste behandelmethode. Met een volledig op u afgesteld behandelplan realiseren we een effectief en natuurlijk eindresultaat. Wilt u meer informatie of een gesprek met ons inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »