PRP behandeling

PRP tegen huidveroudering

PRP staat voor Platelet Rich Plasma. Deze behandeling is voor veel mensen relatief onbekend. Bij een PRP-behandeling worden er twee kleine buisjes bloed afgenomen die worden gecentrifugeerd. De rode bloedcomponenten worden eruit gefilterd, zodat alleen witte bloedcomponenten overblijven. Dit restant vormt het plasma dat rijk is aan bloedplaatjes die actieve groeifactoren bevatten die zorgen voor een verhoogde aanmaak van nieuw collageen in de huid. Met PRP wordt het herstellend vermogen van uw bloed dus aangewend om een huidverbetering te kunnen realiseren. 

 

Toepassing

De PRP-behandeling is geschikt voor diverse toepassingen ter verjonging van de huid in het gezicht, hals en decolleté. Fijne lijntjes, kleine rimpels en groeven die ontstaan doordat we ouder worden, kunnen geheel of gedeeltelijk worden hersteld. Met een ultradunne naald worden de actieve werkstoffen in de te behandelen zone geïnjecteerd. Zo wordt de oorzaak van veroudering aangepakt en kan de huid zichzelf egaliseren. 

 

Resultaat

Omdat er in een PRP-behandeling kleine hoeveelheden eigen bloedplasma wordt gebruikt, is PRP een effectieve en veilige methode tegen huidveroudering. Bij Private Mediclinic gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. Daarom kunt u gebruik maken van een gratis, vrijblijvend intakegesprek. Hierin worden uw klachten, wensen en mogelijkheden tot in detail besproken. Op basis van dit gesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op, zodat een natuurlijk resultaat wordt gerealiseerd waar u en ook wij tevreden mee zijn. Voor optimaal resultaat raden we aan de behandeling een paar keer te herhalen. Tussen de verschillende behandelingen moet ten minste zes weken zitten.

 

Uw huidverjonging realiseren bij Private Mediclinic

PRP is een veilige behandeling waarbij kleine lijntjes, rimpels en groeven met eigen bloedplasma geheel of gedeeltelijk worden vervaagd. Om een natuurlijk eindresultaat te kunnen garanderen gaan we voorafgaand aan de behandeling graag met u in gesprek. Wilt u direct een afspraak maken of liever eerst meer informatie over deze behandeling ontvangen? We vertellen u er graag alles over. Neem dus gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »