Vitamine infuus

Een gezondheidsinfuus is een infuus dat de gezondheid ondersteunt. Het kan preventief ingezet worden om eventuele tekorten aan vitaminen en mineralen te voorkomen, of om eventuele tekorten die al zijn opgebouwd aan te vullen.

Hoe werkt het?

Veel voorkomende klachten zoals vermoeidheid, depressie of overgewicht zijn een gevolg van vitamine-, aminozuren en mineralentekorten. De gezondheidsinfusen bevatten alle nodige factoren voor een optimale opname van voedingsstoffen die nodig zijn voor de biochemische reacties in onze cellen. De voedingsstoffen die middels het infuus worden toegediend zijn bovendien zorgvuldig geselecteerd op uw behoefte. Per infuus worden de voedingsstoffen in een hogere dosering toegediend dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid om tekorten te voorkomen. Overdosering wordt uiteraard vermeden.

Er wordt gebruik gemaakt van een infuus omdat dit vele male effectiever is dan orale toediening. Het spijsverteringskanaal wordt omzeild waardoor de voedingsstoffen direct in de bloedbaan terechtkomen.

De toediening van een infuus duurt 30 minuten tot een uur. Het enige dat u hoeft te doen is lekker achterover te leunen, terwijl het infuus u al hetgeen toedient wat u nodig heeft! Hoe vaak u de toediening van een infuus moet herhalen, hangt af van uw persoonlijke situatie en het doel dat u wilt bereiken.

Het resultaat

Het resultaat is afhankelijk het type infuus. U kunt bijvoorbeeld als doel hebben dat u uw weerstand wilt verhogen, uw overgewicht terug wilt dringen, vermoeidheid wilt tegengaan of pijn wilt verlichten. Afhankelijk van uw doel stellen wij de juiste behandeling voor om uw resultaat te bewerkstelligen. In de meeste gevallen ervaart u na de toediening van het eerst infuus al een duidelijke verbetering. Vaak heeft u meerdere infusen nodig voor een maximaal resultaat.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke scan.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »