PMU

Wilt u er ieder moment van de dag verzorgd uitzien? Maar wil je niet iedere dag uren voor de spiegel staan? Dan is PMU, Permanente make-up, de oplossing. Bij Private Mediclinic kunnen we uw helpen aan een semi-permanente look, waardoor u er altijd verzorgd uitziet.

Wat is PMU?

Permanente make-up (PMU) is het nabootsen van make-up door middel van een tatoeage. Hierdoor wordt de make-up als het ware permanent, wat de naam van deze techniek verklaart. Dit zorgt ervoor dat u er gedurende de hele dag verzorgd uit blijft zien en niet iedere dag weer make-up moet aanbrengen en verwijderen van uw gezicht.

Mogelijkheden PMU

PMU kan op verschillende manieren worden ingezet. Een van de meest bekende is het bijwerken van de wenkbrauwen. U kunt de vorm of het volume van de wenkbrauwen naar uw wens aanpassen met Permanente make-up. Zo heeft u geen last meer van te dunne wenkbrauwen. Met PMU is het ook mogelijk om de lippen volledig in te kleuren met semi-permanente make-up. Deze blijft 1 tot 3 jaar zitten.

Langdurig resultaat

Het voordeel van PMU is dat het nooit volledig zal verdwijnen. Weliswaar vervaagt de aangebrachte make-up geleidelijk, maar het blijft gemiddeld één tot drie jaar goed zichtbaar. Hierna kan u het simpelweg bij laten werken. Hiermee houdt u de kleur fris en kunt u blijven genieten van donkere volle wenkbrauwen of volle lippen.

Verzorgde look met PMU

Wilt u ook een mooie en verzorgde look zonder dat u er iedere dag voor de spiegel moet staan? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Permanente make-up. Bij Private Mediclinic kunnen we u op diverse manieren helpen aan een oplossing voor de lange termijn. Met veel volume, strakke lijnen en vooral veel zorg. Voor vragen of meer informatie over deze behandeling kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook een afspraak bij ons maken voor een professionele behandeling.

Maak een afspraak

Maak nu uw afspraak voor dé perfecte behandeling die bij u past.
Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Translate »